Prva pomoć za vozače

učionica prve pomoći 005Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica organizira edukaciju iz prve pomoći za vozače motornih vozila već duže od 30 godina. Tečajevi se održavaju u našoj suvremeno opremljenoj učionici, a predavanja održava dr. Sanja Kos, dugogodišnji predavač s iskustvom rada u hitnoj medicinskoj pomoći.

Edukacija traje tri dana i održava se u večernjim satima. Tečajevi se planiraju prema potrebama polaznika i popunjenosti grupa.

Za prijavu je potrebno doći u ured Gradskog društva Crvenog križa Velika Gorica, radnim danom od 8.00 do 13.00 sati ili prijavu izvršiti telefonski na 01/6221-318, te na prvi dan tečaja doći malo  ranije kako bi se obavile administrativne formalnosti.

Cijena tečaja je 450,00 kuna, ali je važno napomenuti da se sav prihod od tečajeva koristi za organizaciju besplatnih tečajeva za građane.

Nesreća ne bira vrijeme, pa se tako nezgode mogu dogoditi i našoj djeci tijekom boravka u vrtiću ili školi. Zato smo besplatno educirali sve djelatnike osnovnih škola i vrtića Velike Gorice.